Переглядів: 3966 Час на прочитання: 2 хв
Новости

Ви шукали та знаходили ресторани та кав’ярні, піцерії та кафе на нашій платформі. І ось найпопулярніші з них Tomato.ua зібрав у перелік з п’яти закладів, що були найбільш відвідуваними минулого року на нашому порталі серед відвідувачів. Отже, найпопулярніші ресторани Луцька у цій підбірці — топ-5.

Найпопулярніші ресторани Луцька

Перше місце: Млин

Етнічний стиль та українська традиційна кухня — ось, що ви знайдете у закладі Млин, який опинився на першому місці нашого рейтингу. А ще тут подають і американські страви, наприклад, бургери. У барі наливають свіже пиво та транслюють спортивні матчі.

Друге місце: Вогнем і мечем

Другу позицію посів ресторан Вогнем і мечем. Це затишна ресторація, що добре підійде як для бенкетів, так і для ділової зустрічі. Тут є зала з каміном та величезною старовинною картою на всю стіну. Переважають українська та старослов’янська кухні. Фірмові страви: салат «Вогнем і Мечем», кров’янка від шефа, голонка під соусом, деруни з білими грибами.

Третє місце: Чевермето

Третю сходинку отримав болгарський ресторан Чевермето. Зрозуміло, що тут пригощають болгарськими національними стравами, які готують у спеціальній печі два кухарі з Болгарії. Найбільше уваги приділяють гриль-меню. Інтер’єр оформлений у світлих кольорах та сучасному стилі, в одному із залів також є справжній камін. Вечорами грають живу музику.

Четверте місце: Шафран

Четверта сходинка за аутентичним кавказьким закладом під назвою Шафран по вулиці Винниченка. Акцент зроблений на м’ясних стравах, приготованих на мангалі. Фірмові страви: шашлик, манти, чебуреки, люля-кебаб, шурпа. Тут також вечорами лунає жива музика. А окрім східної кухні у меню є й українські позиції.

П’яте місце: Хурма

Й закриває перелік найпопулярніших кафе Хурма. Тут варто смакувати українськими та італійськими, а ще японськими стравами. Фірмова страва — піца на тонкому тісті. У меню також є фірмовий гарячий шоколад. В теплий сезон можна чудово вмоститися на літній терасі.

І ще…

Підписуйтеся на нашу сторінку у фейсбуці, щоб отримувати новини про їжу, ресторани та розіграши вчасно.

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.