Переглядів: 1882 Час на прочитання: 2 хв
Новости

Ви шукали та знаходили піцерії та кафе, ресторани та кав’ярні, караоке та клуби на нашій платформі. І ось найпопулярніші з них Tomato.ua зібрав у перелік з п’яти місць, що були найбільш відвідуваними на нашому порталі. Отже, найпопулярніші ресторани Тернополя у підбірці топ-5.

Найпопулярніші ресторани Тернополя — топ-5

Перше місце: Мамонт

Мамонт — це концептуальний ресторан у приміщенні обласного краєзнавчого музею та на першій схоиднці в нашому рейтингу. Інтер’єр витриманий в етнічному стилі. Пригощають тут популярними європейськими та українськими стравами, фірмовим пивом, звареним на пивоварні під Тернополем. Бувають живі концерти.

Друге місце: Українська ніч

Ресторація у центрі міста Українська ніч зустрічає гостей вишуканим дизайнерським інтер’єром у стилі модерн з елементами хай-тек. Вона посіла другу сходинку. Меню містить класичні й авторські страви європейської та української кухонь. Гаспачо, рулети, овочі та м’ясо гриль, глінтвейн, салат з авокадо та багато інших страв приходьте куштувати в це симпатичне місце.

Третє місце: Бункермуз

Бункермуз — це ресторан, що знаходиться у старовинній будівлі в самому центрі Тернополя та на третьому місці в нашому переліку. Це й винний бутик, й чарочна з бургерами, і арт-галерея. Популярні європейські страви та автентична галицька кухня, вечірки та концерти по вікендах.Розважайтесь, їжьте, танцюйте.

Четверте місце: Хінкальня

Ресторан Хінкальня розташувався на четвертій сходинці та на вулиці Валовій. Тут гостям пропонують грузинську кухню: хінкалі з сиром і м’ясом, харчо, хачапурі, оджахурі, чихиртма, чашушулі, мангал-меню. Оригінальний інтер’єр оформлений у кавказькому стилі.

П’яте місце: Оскар

І закінчує п’ятірку ресторан Оскар, що має нижній і верхній дзеркальні зали. Оформлений він у класичному стилі з елементами грецького декору. Тут пригощають європейською, східною, японською та українською кухнями. Це, насамперед, м’ясні страви, приготованіу тандирі, а також фірмові сирний суп, карпачо з язика, кутаби з різними начинками. Тут багато місця, є, де провести бенкет та відсвяткувати щось із друзями.

І ще…

Підписуйтеся на нашу сторінку у фейсбуці, щоб отримувати новини про їжу, ресторани та розіграши вчасно.

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.