Переглядів: 1504 Час на прочитання: 2 хв
Новости

Tomato.ua продовжує розповідати про найбільш популярні ресторани Чернівців. Це ті заклади, що ви шукали та знаходили на нашій платформі. Перша п’ятірка вже оприлюднена, справа за другою. До неї увійшли різні місця. Ось і вони. Найбільш популярні ресторани Чернівців — друга п’ятірка.

Найбільш популярні ресторани Чернівців — друга п’ятірка

Шосте місце: Парадізо

На шостому місці та на вулиці Франка розташована затишна піцерія Парадізо, де частують італійьскою та європейською кухнями. Фірмова страва — піца на тонкому тісті з різними начинками. Запашна кава та кавові напої також у меню.

Сьоме місце: Гопачок

На сьомій позиції опинився етно-ресторан Гопачок, що знаходиться недалеко від Єзуїтського костелу в центрі міста. Оформлений він у стилі сільської хати. Гостей пригощають тут традиційними стравами галицької кулінарії, серед яких є фірмовий борщ у хлібі та домашня настоянка Гопачок.

Восьме місце: Гойра

Восьму сходинку посідає арт-паб Гойра, розташований у парковій зоні. Тут пишаються своєю відкритою броварнею. До того ж, у закладі постійно відбуваються різноманітні івенти: вечірки, шоу, виступи, концерти.

Дев’яте місце: Zone of secret kitchen

Передостанню позицію в нашому рейтингу займає Zone of secret kitchen на Театральній площі. Сучасний інтер’єр оформлений у стилі лаунж. Гостям пропонують європейські страви з елементами ф’южн-кухні, комплексні сніданки та особливі десерти. Для дітей є окрема ігрова кімната. Можна покурити кальян, часто проходять винні дегустації.

Десяте місце: Jolly

Jolly — кав’ярня, що посіла останню сходинку в переліку. Окрім смачної кави та кавових напоїв вас пригостять тут європейськими стравами. Фірмова страва —  бельгійські вафлі з солодкими та солоними начинками. Також у меню молочні коктейлі та чаї.

І ще…

Якщо ви періодично буваєте у ресторанах, то вам точно буде цікаво почитати що варто, а що не варто замовляти у тих або інших закладах громадського харчування.

А ще нещодавно американський шеф-кухар японського походження розповів, як, на його думку, правильно їсти суші.

Підписуйтеся на нашу сторінку у фейсбуці, щоб отримувати новини про їжу, ресторани та розіграши вчасно.

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.