Переглядів: 2802 Час на прочитання: 2 хв
Новости

Ви шукали та знаходили ресторани та кав’ярні, піцерії та кафе на нашій платформі. І ось найпопулярніші з них Tomato.ua зібрав у перелік з п’яти закладів, що були найбільш відвідуваними на нашому порталі. Отже, найпопулярніші ресторани Чернівців у цій підбірці — топ-5.

Найпопулярніші ресторани Чернівців — топ-5

Перше місце: Панда

Перше місце в нашому рейтингу посів ресторан європейської та азійської кухонь Панда, що розташований у Шевченківському районі Чернівців. Класичний інтер’єр, більярд, літній майанчик і смачна їжа — що ще потрібно для гарного відпочинку?

Друге місце: Панський двір

Панський двір займає другу сходинку в нашому переліку та знаходиться На Головній вулиці. Акцент зроблений на м’ясних і рибних стравах, приготованих на грилі. Винна карта має асортимент вишуканих вин Італії та Франції, підібраних під основні страви меню. Влітку працює затишна веранда. Європейська кухня та класичний, досить розкішний інтер’єр не дадуть вам забути, що ви у справжній ресторації.

Третє місце: Ozzy

Ozzy — це мрежа кафе у місті, де готують американські страви: бургери, картопля фрі, пончики та інше. Тут вас пригостять якісним фаст-фудом та фірмовою кавою «Starbucks». Є актуальний нині літній майданчик.

Четверте місце: Milena

В центральній частині міста та на четвертому місці у нашому рейтингу розташувався ресторан Milena. Це популярне серед містян місце для проведення різноманітних бенкетів. Гостям подають тут традиційні страви європейської та української кухонь, приготовані за домашніми рецептами. Основну увагу кухарі приділяють м’ясним і рибним стравам, запеченим на мангалі. Є й смачні десерти.

П’яте місце: Чічері

І закінчує сьогоднішню підбірку етно-ресторан Чічері в Шевченківському районі, у ньому готують смачні страви буковинської кулінарії за старовинними домашніми рецептами. Колоритний інтер’єр ресторану оформлений у стилі гуцульської сільської хати. Тут подають комплексні сніданки та обіди.

І ще…

Якщо ви часто подорожуєете, то зазерніть у львівський ресторан Ville de Saint Denis, бо там дуже незвична кухня.

Підписуйтеся на нашу сторінку у фейсбуці, щоб отримувати новини про їжу, ресторани та розіграши вчасно.

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.