У пошуках смачної кухні за демократичними цінами та приємної атмосфери варто зазирнути до ресторану “Сумка”. Тут неймовірно смачно готують та годують гостей, а вечорами часто грає жива музика. Це душевне місце під назвою Сумка, куди нещодавно навідався Tomato.ua.

Сумка — це, передусім, українська кухня

Взагалі-то, з початком нульових років у великих містах України стало все важче знайти заклади, де подають нашу національну кухню. Зараз в країні навіть проводять Дні української кухні, щоб популяризувати наші страви як серед відвідувачів кафе та ресторанів, так і серед шеф-кухарів. Однак, ресторан Сумка зовсім не з таких. Тут дотримуються давніх українських кулінарних традицій та, окрім основного меню, постійно пропонують і сезонні оновлення, наприклад, зараз тут є особлива пропозиція до посту.

Розташваний ресторан в самому центру міста, неподалік від Вознесенського собору, а його інтер’єр відносить гостей до початку минулого століття. Вишиті скатертини та картини імпресіоністів на стінах не відволікають від основного: споживання смачних слобожанських та українських кулінарних шедеврів.

Починаймо, звісно, із короля українського столу, борща. Бо ж який обід без цього найвідомішого першого в світі? За 39 гривень у “Сумці” просто необхідно скуштувати борщ із свинячими реберцями. І навіть, якщо ви звикли до борща мами чи бабусі, цей варіант вас теж не розчарує.

До речі, не лише українські страви є у меню. Є тут і багато чого європейського, на кшталт Цезаря з теплим філе курчати лише за 57 гривень. Взагалі, вибір салатів тут чудовий, і справді є, з чого обирати. А шеф використовує у тому числі технологію су-від для приготування страв, а це значить, що вони зберігають усі вітаміни та користь.

Сумка пригощає за демократичними цінами

Але повернімося до нашого обіду. До борща ще треба замовити панську тарелю з різноманітним м’ясом. Тут вам й буженина, й телятина, й підчеревина, й ковбаска за 87 гривень. Обережно, аджика гостра, але смачнюща!

“Сумка” серед основних страв пропонує і вареники, і піцу, і багато варіантів м’яса. З цікавого тут є, наприклад, перепілка на грилі з печеним огірком, грінками та соусом, яка коштує 79 гривень. Запивати все це варто фірмовими настоянками, серед яких є навіть шовковинка! 15 гривень за 50 грамів.

Якщо вистачить сил для десерту, то за 25 гривень вам подадуть яблучний штрудель, який просто сам тане у роті. А ще “Сумка” щодня пригощає діловими обідами, порція оладок в якому, наприклад, коштує 10 гривень. Тож, не зволікайте, та, якщо ви з Сум, ходіть сюди частіше. Тут вміють як просто пригощати, так і масштабно святкувати.

А ще…

Якщо ви ще не взяли участі в розіграші, то ми нагадуємо: мешканці Сум можуть виграти 1000 гривень на похід у цей ресторан. Для цього треба виконати умови у фейсбуці та очікувати на результати.

Підписуйтеся на нашу сторінку на фейсбуці, щоб не пропустити нові розіграші, новини про їжу та ресторани.

Поделиться:

Оставить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *