Переглядів: 1388 Час на прочитання: 2 хв
Львов

Майже всі знають, що столицю Західної України, чарівне місто Лева, називають маленьким Парижем. А ми пропонуємо сьогодні разом з нами завітати у французський ресторан Ville de Saint Denis у Галицькому райноні Львова. Проте, це не просто французська кухня, а унікальний мікс американської та французської кулінарій під назвою Кейджун. Що їсти та чим запивати, з’ясовував Tomato.ua.

Спочатку трохи про Кейджун: кухня, яка досі існує в штаті Луїзіана. Кейджуни — це департовані англійцями з Акадії в Канаді у 1755-1763 роках франкомовні франкоканадці, кухня яких сформувалася з міксу французьких кулінарних традицій та американських технологій приготування м’яса, наприклад, барбекю.

Ville de Saint Denis — це, передусім, стейкхауз

Шеф-кухар та господар ресторану Ville de Saint Denis Костянтин Білецький надає велике значення м’ясним стравам, на яких тут і зроблений акцент. Однак, це не значить, що вас не пригостять салатами. Ні, просто веганам краще в цей ресторан не йти.

Тому тут треба обов’язково спробувати салат із куркою по-кеджунськи та мідіями за ціною 59 гривень.

Стейки роблять у тому числі й за каджунським рецептом, і вони можуть мати кілька ступенів приготування. Шеф-кухар рекомендує мідіум, але вибір, звісно, за вами.

Взагалі, це чудове місце для того, щоб провести день всіх закоханих. Для чоловіків тут великий вибір м’ясних страв, особливо, треба відзначити стейк Рібай 74 гривні за 100 грамів та неперевершений бургер по-каджунськи за 115 гривень.

Шарму блюдам додає чрний посуд, який зробить цей, та й будь-який вечір, вишуканим. Адже не кожного дня доводиться їсти з чорних тарілок.

  

Для тих, у кого вистачить сил на солодке (бо порції тут цілком щедрі), пропонують на вибір кілька десертів. Морозиво в асортименті лише за 11 гривень порція в 30 грамів.

Пляшка Ламбруско білого або рожевого коштує так само приємно — лише 247 гривень. Як кажуть деякі кияни, гості Львова, у Києві це ціна за бокал.

Стейкхауз із великим вибором, цікавою та особливою кухнею точно зацікавить навіть найвибагливіших гурманів та фуді у місті Лева.

І ще…

Ви можете виграти 1000 гривень на похід у цей заклад у Львові, адже Tomato.ua проводить розіграш «Томатний Валентин» разом із цим рестораном у фейсбуці. Виконуйте умови, хай щастить.

Фотографії Tomato.ua та зі сторінки закладу в фейсбуці.

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куди піти у Львові

Показати все Показати все

Читати статті про ЛикБез

Показати все Показати все

Читати статті про Львов

Показати все