Переглядів: 3026 Час на прочитання: 3 хв
Новости

Ви шукали та знаходили ресторани та кав’ярні, піцерії та кафе. І ось найпопулярніші з них Tomato.ua зібрав у перелік з п’яти закладів, що були найбільш відвідуваними минулого року. Які вони, найпопулярніші ресторани Кам’янець-Подільського? В цьому матеріалі ми розповімо детальніше.

Найпопулярніші ресторани Кам’янець-Подільського — топ-5

Перше місце: Синьйор Помідор

Піцерія Синьйор Помідор посіла переможну першу сходинку рейтингу та розташована на Соборній вулиці, в центрі Кам’янець-Подільського. Обов’язково спробувати тут треба піцу на тонкому тісті «Синьйор Помідор» з салямі, беконом і помідорами. Європейські, італійські та українські страви також є у меню. А ще — працює доставка по місту.

Друге місце: Ля Мажор

Ресторан Ля Мажор опинився на другому місці переліку. Це музичний заклад з просторою літньою терасою, розташований у середмісті. Тут можна скуштувати європейську кухню. Розмаїття стейків, різні авторські коктейлі, смачні салати та закуски, перші страви та десерти. Професійне караоке-обладнання регулярно використовують для тематичних вечірок та грають живу музику. Інтер’єр витриманий у пастельних відтінках.

Третє місце: Панда sushi-house

Панда sushi-house — суші-бар, що розташувався на третій сходинці. Його географічна локація — також центр міста. Тут пригощають популярними стравами японської кулінарії, що їх готують як на основі класичних, так і на основі сучасних авторських рецептів. Суші з рибою, куркою, ікрою і морепродуктами, крем-суші та різні сети є дуже популярними. Обов’язково скуштуйте тут рол Панду з лососем, сет-асорті фірмовий, вок-локшину рамен. Працює власна служба доставки.

Четверте місце: Хотей

Четверте місце дісталося ресторану Хотей, який входить до складу готелю «7 Днів». Основний зал оформлений у японському стилі, є кальянний зал та суші-бар, де на очах у відвідувачів готують роли й суші. Японські та тайські страви, фруктове та ягідне вино — все це не може не сподобатися.

П’яте місце: Версаль

І закінчує наш рейтинг ресторан для бенкетів з гучною назвою Версаль. Це місце з розкішним інтер’єром у класичному стилі: кремова колірна гама, ліпнина і позолота, елегантні меблі та живі квіти. Європейські та українські страви, асортимент м’ясної випічки в печі — все це тут готують зі смаком. Неодмінно варто спробувати корону фермера, начинку закарпатську, перепілка з вогником та домашні ковбаски.

І ще…

Якщо ви часто подорожуєете, то зазерніть у львівський ресторан Ville de Saint Denis, бо там дуже незвична кухня.

Підписуйтеся на нашу сторінку у фейсбуці, щоб отримувати новини про їжу, ресторани та розіграши вчасно.

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.